Pasta & tonfisk
En liten spin off på förra inlägget, jag skulle inte vilja påstå att pasta och tonfisk är en kulinarisk upplevelse. Jag har hört folk säga att det är en typisk student- och/eller ungkarlsrätt.. enkelt och snabbt att tillaga, håller med
MEN, det är även byggarmat... oh yes, jag har nog tappat räkningen på hur många såna portioner jag ätit under mina aktiva år inom styrketräning. Som sagt, godare mat har man ju ätit... men det här blev man minsann grov av :)
Nu sitter jag här med vår nya förrättsmeny, med en ny meny kommer också nya glosor så om någon vill dela med sig av sina kunskaper, feel free
Helt förvånansvärt så förstår jag det mesta av det, förutom pancetta fricasse.. men det tar vi reda på imorgon
Det låter konstigt, men sen jag blev head bartender så har jag spenderat mer tid utanför baren än innanför. Jag har oftast hand om bordsserveringen och gör jag inte det så springer jag mest runt och hämtar saker till folk, typ som en springpojke :)
Det här har visat sig vara väldigt nyttigt för mig, efter ett par svettiga kvällar där jag har blivit pressad till max har jag nu kommit fram till hur man bäst håller koll på vad som sker hos en själv.. OCH vad som sker hos andra :P