Varkningar
De 120 kilona i marklyft igar kanns ju av idag maste jag saga, lite av en hardcore ovning.. man kanner sig alltid mor dagen efter
Idag firar jag typ en manad, sa mitt "nya" jobb ar nog inte sa varst nytt langre :)
Eller ptja, jag ska nog kalla det for mitt nya jobb salange jag fortfarande ar pa min provotid som varar i 3 manader. Inredningsmassigt ar det har den modernaste baren jag har varit pa hittills. Jag undrar hur det nya stallet kommer se ut, kommer vara asballt
Jag var ju i Notting Hill haromdan och tittade pa det har stallet som ringde mig 6 veckor efter jag hade skickat in mitt CV. Det sag ratt nerganget ut, men har fanns stor potential.. den har baren har alltid varit bland Londons framsta, for 2-3 ar sen var den valrespekterad da den drevs av en svensk barchef som jag har traffat en gang. Hennes kunskap och erfarenhet var enorm och hon visste verkligen vad det handlade om
Men det kanns som sagt gammalt, nu har andra stallen ploppat upp och utvecklats men det har uppdraget ar fortfarande aktuellt for mig. Jag fick 2-3 dagars betanketid, jag behover egentligen mer men jag forstar att de har brattom ocksa. Igar fick jag tag pa min forsta bar manager som jag hade har i London, han ar tillbaka efter tva ar i Dubai nu och det vore kul och hora hans asikt
Well well, den som lever far se... jag ar iallafall fett excited pa nyoppningen i Mayfair i november sa det ar det som galler just nu
Chidde
Idag firar jag typ en manad, sa mitt "nya" jobb ar nog inte sa varst nytt langre :)
Eller ptja, jag ska nog kalla det for mitt nya jobb salange jag fortfarande ar pa min provotid som varar i 3 manader. Inredningsmassigt ar det har den modernaste baren jag har varit pa hittills. Jag undrar hur det nya stallet kommer se ut, kommer vara asballt
Jag var ju i Notting Hill haromdan och tittade pa det har stallet som ringde mig 6 veckor efter jag hade skickat in mitt CV. Det sag ratt nerganget ut, men har fanns stor potential.. den har baren har alltid varit bland Londons framsta, for 2-3 ar sen var den valrespekterad da den drevs av en svensk barchef som jag har traffat en gang. Hennes kunskap och erfarenhet var enorm och hon visste verkligen vad det handlade om
Men det kanns som sagt gammalt, nu har andra stallen ploppat upp och utvecklats men det har uppdraget ar fortfarande aktuellt for mig. Jag fick 2-3 dagars betanketid, jag behover egentligen mer men jag forstar att de har brattom ocksa. Igar fick jag tag pa min forsta bar manager som jag hade har i London, han ar tillbaka efter tva ar i Dubai nu och det vore kul och hora hans asikt
Well well, den som lever far se... jag ar iallafall fett excited pa nyoppningen i Mayfair i november sa det ar det som galler just nu
Chidde
Kommentarer
Trackback