Superduperledig!!

Idag är man ju ledig, vaknade upp kl 12! Riktigt skönt att inte behöva ställa klockan, men samtidigt vill man ju inte sovabort dagen så jag gick upp fast jag var rätt trött!!

Jag inledde dagen med lite flairing, sen blev det sushi deluxe!
Ikväll (eller rättare sagt, när jag har blogga klart!) så blir det pubmat, tänkte åka till Liverpool street och hälsa på krullet. Jag sa att jag skulle komma in på torsdag eller fredag... så det var väl dags :)

Fick samtal från Norge idag, stället är helt klart intressant... men är jag beredd att lämna London?
Nordkapp är inte lika glamöröst som London, det kan vi ju komma överens om... men utvecklingsmöjligheterna verkar vara schyssta, pengarna verkar helt okej också med tanke på att mat och boende är fixat

Brrrr... beslutsångest!! Nu behöver jag lite åsikter

Förutom "Tid är pengar" så brukar jag också säga att man aldrig ska fatta viktiga beslut på tom mage, så jag får återkomma efter en rejäl pubburgare och en cola :D


Chidde

Oooops!

Nu måste jag ursäkta mina oregelbundna uppdateringar igen, vips så har det gått två veckor!
Det är nog bara att inse, den här bloggen lär aldrig bli lika poppis som Blondinbellas... för det första så har jag nog inte samma driv att blogga, för det andra så finns det faktiskt ingen tid till då jag har lite andra intressen... och för det sista, jag är inte Blondinbella ;)

Vad har hänt de senaste två veckorna egentligen?
Jag har hunnit med en oplanerad blixtvisit i Sverige, min käre mor åkte akut in på sjukhus så jag var tvungen att åka hem och ta en titt. Det låter allvarligt och det var det också, men hon mår bra nu och återhämtar sig sakta men säkert

Jag har också hunnit ha lite besök här, David kom över med sin pappa för att kolla på Arsenal - Stoke city och så passade dem på att hälsa på mig :)
De gick på matchen och sen hälsade dem på mig på jobbet, Ditte och Amelie kom också! Det var längesen Piff och Puff kom och provade mina drinkar, det var ju andra bananer när man jobbade i West End... centralt och bra, en avslappnad bar och framförallt... en avslappnad Chidde.

Jag insåg förresten en mycket viktig sak när de var här, jag har faktiskt inte hälsat på nån utav dem... vilket känns dåligt. Jag hade faktiskt ingen ursäkt till det, men på torsdag eller fredag ska jag iallafall offra lite tid till lite studiebesök... Ditte drar ju snart hem och vi har inte ens betat av en utgång

Nu måste jag lägga mig, skriver mer imorgon!!


Chidde

Positive energy

That's me, a person with loads of positive energy. I love my life, well... not at the moment, but in general
It has now been 1 month since I started my new job, so basically... it's not new anymore!

Good news is, staff food is so much better at this place... even if we just get a pasta with salad some days, it's still fresh and eatable. Best of all, they are not serving fish & chips and those english pies I hate to eat!

Another good thing is our uniform, so... I'm wearing a white shirt with a waistcoat and tie. White shirt sucks because it gets dirty pretty fast, especially when you are working hard, which I always do... of course ;)
BUT, if you think about it.... you just need to iron the sleeves, because you're wearing the waistcoat anyways :)

Well I remember the glory days when I used to wear black shirt and have it washed and ironed by the company, that was the best thing with my previous job!

A message for my dear friend back home:
Mycket busigt av dig och vara anonym Angelica ;)

Ta fram porslinet och duka för två, så ska jag komma hem till dig på besök över en romantisk middag. Sär vi?




Chidde BANG


Champions League

Idag köpte jag mig en pizza från Strada för att avnjuta kvällens fotbollsmatch Chelsea - Barcelona
Kostade mig £10, vilket är ett jäkligt saftigt pris för en facking pizza... men det fick gå för det var den värd!!

Mer valuta för den kunde man ju inte heller få med tanke på att Barcelona nu är vidare till final!!
Det har varit sjukt jämt mellan Barcelona och Chelsea, det skiljde bara ett hårstrå... och även om jag inte är ett stort fan av Chelsea så lider jag med dem i år eftersom de förtjänar att vara i final, men så är fotbollen... och turen låg hos Barcelona denna afton.

I Nou Camp förra omgången var det mycket Barcelona, men då var också Petr Cech en klippa i målet. Ikväll på Stamford Bridge var det mycket Chelsea och de hade lika gärna gjort 2-3 mål om inte fler. Två handssituationer i straffområdet bortdömda, den ena solklarare än den andra + ett par farliga målchanser som Valdes räddade

Kvällens lirare måste ändå vara Iniesta och Pique tycker jag, Iniesta för det avgörande målet och Pique för att han lekte anfallare i slutskedet av matchen.. så kul att se :)
Nu får vi hoppas på att Barcelona tar hem det här, ett par spelare borta dock.... så nu gäller det att Messi har en bra dag :)

Eto'o måste hitta sig själv också, han var fan ett skämt idag


Love at first sight

Dags för ett svenskt inlägg för mina vänner i Svedala! Tänkte börja min uppdatering med att jag saknar er allihopa därhemma, har börjat få lite hemlängtan nu faktiskt... men vafan, jobbsituationen därhemma lär ju se dyster ut nu med tanke på krisen så jag får nog jäsa här lite till

Jo, igår... när jag var på väg hem... hände det äntligen nånting roligt
På 25 meters avstånd såg jag en blond fara, på 10 meters avstånd kunde jag fastställa att hon var i min egen ålder, alltså 25 då :)
Jag måste säga att hon såg ganska fräsch ut för att vara 25 år hauhau!
Vi swischade förbi varandra, så tänkte jag... nä jag måste ju vända mig om för att kolla in henne en gång till... och sånt kan man ju inte göra direkt för då blir det uppenbart. Så jag väntade in rätt läge... inte nu, inte nu, inte nu... men NU!!! Jo vad händer, hon vände sig om samtidigt!

"It's our destiny..." - Hiro Nakamura

Så jag vände mig om illa kvickt och ökade takten haha, oooops... busted!
Nu undrar ni säkert hur jag kunde se att hon var i 25 årsåldern, och det är ganska enkelt. Hennes höftben såg väldigt mogna ut, vilket är ett tecken på att hon är redo för att fortplanta sig.

Anyway, det är ju bara mina spekulationer. Hon kunde lika gärna varit en tvåbarnsmamma och håller på att reda ut sin 3:e skilsmässa, vem vet? Det är ju trots allt London



Chidde



New month, again?

Oh yes, it's May nowadays... can you imagine? I have almost been here a year and time is running so fast... I still haven't achieved a jack shit yet, depressing. I'm not really a patient person at the moment, lift me to the sky NOW!! Up up and away, please

Anyway, I'm lucky to be here this Friday evening... I recon that it will be a one hell of a busy night at work tonight, which is good... more tronc :)
Yesterday was crazy, on top of that... we need staff!

By the way, good guys always get rewarded!! I am a good guy, so... yes, I got rewarded :)
Yesterday two ladies in the bar wanted some cigarettes, after being refused by my colleagues they came to me and asked me if I could go and buy them some. I thought, why not... I'm finishing soon anyway, let's walk the extra mile and exceed a guest expectation :) (brain-washed?)
They were so happy for it, and it kind of made me happy as well. I said good bye to everybody and went out to catch my bus, I used to wait ~20 minutes for the bus... but yesterday it came after 1 minute!!! 

Not only, today I was suppose to do morning... but I forgot to set the alarm. I woke up by myself and I was totally lost looking for my cellphone everywhere, then I realised that I put it on battery charge so I started my computer... OYES, time was 8:30... exactly the time when I suppose to wake up. Couldn't be better!! I've already been late once since I started, 10 minutes last week because of the bus, unfair... but still, a mistake is a mistake, I shouldn't blame the "reliable" london bus transport

So, a Friday evening for myself to spend... I was suppose to go to Fitness First, BUT... yes, do I need to say more? There is always an excuse to not go, this time I spent my evening at Regent's Park instead. Again, practising some flairing
Next year, I'll definitely enter a competition... either if it's in London or Sweden

This is my latest one, for my friends and colleagues at Rockwell!
(Facebook removed it because of copyright reasons, don't ask me why... haters)


Chidde BANG BANG representin', enjoy!!

RSS 2.0