Smart buske

Nar jag var pa Tooting Bec station for ett tag sen fick jag syn pa den har bilen
 
 
Bilen ar tackt av buskage, jag tror det ar en Smartbil :)
Ganska ball, helt klart en blickfangare eller vad sager ni?

Hurra!

Har varit fett busy de senaste dagarna, men nu ar det inte manga dagar kvar innan jag aker hem till Helsingborg
Stannar i tva veckor, ska bli skoj att bara chilla... har hort att vadret ar sadar, men vad spelar det for roll? Mitt humor ar pa topp anda
 
Jag vill forresten skicka en hjartlig halsning till mina kompisar C och A som fyllde ar igar. Jag ar egentligen inget stort fan av att posta meddelande pa andras FB wall nar de fyller ar sa jag hyllar dem har istallet :)

Stort grattis tjejer! Hoppas ni hade en trevlig dag :)

Ny bloggkompis

Nu har jag lagt till M som min nya bloggkompis, vi har kant varandra i drygt 15 ar nu om jag inte har raknat helt fel sa sarskilt "ny" ar hon inte. Vi umgicks en del i vara yngre dar pa den gamla goda tiden da det begav sig, ni vet under hogstadietiderna innan man "vaxte upp" och borjade pa gymnasiet
 
Man kan saga att det har hant en del sen vi talades vid "senast", idag ar traning ett av hennes storsta intressen och hon driver en ratt intressant traningsblogg som handlar om traningsformen crossfit. Pa bloggen skriver hon om sina resultat, traningsupplagg etc. Ratt sa inspirerande maste jag saga, alltid kul att lasa om andras traningspass nar ens egen gymvana ligger pa soffniva *ooops* :)
 
Lanken hittar ni har eller klicka pa bilden

Jessie J

I fredags var det Jessie J's tur att entra scenen pa arets Itunesfestival pa Roundhouse i London, hade varit kul att vara dar och svettas och trangas med hennes andra fans men nu blev det inte sa :)
For er som inte vet vem det ar sa ar det en Londontjej som slog igenom med sitt album "Who you are" forra aret, men den mest "kanda" laten ar formodligen "Pricetag", ni vet den som gar: "It's not 'bout money money money..."
 
Efter spelningen kom hon till H, savitt jag vet sa var det oanmalt och det fick jag reda pa i efterhand. Verkade inte vara sa manga paparazzis utanfor heller, men vi far se om ett par ar... den har unga damen kommer bli intressant att folja I'm telling you!
 
Snygg tjej maste jag saga, men mormortrosor pa scen?
Hur tankte hon nu? :)
 
 

Rent hus

For ca ett ar sen var jag ute efter en dammsugare, jag rakar vara helt oinsatt i allt vad valuta for pengarna heter i dammsugarvarlden men jag visste exakt vad jag ville ha. Hog effekt och pasfri, det var mina krav da heltackningsmatta ar mer standard an undantag i det har landet och sen kan jag stora mig pa att tillverkare slutar salja dammsugarpasar till den befintliga modellen nar en ny kommer ut... typ!
 
Valet foll pa en 2300 W:are, med en behallare som latt kan tommas nar den fylls och dar ingar aven ett HEPA-filter som tydligen ska vara grym pa att samla sma partiklar. High Efficiency Particulate Air... boom!
 
Forsta stadningen vart en frojd, jag hade formodligen den fetaste dammsugaren av alla mina grannar!! Tills for nan manad sen da jag insag att den borjade tappa sugeffekt. La av nagra svordomar och var inte alls imponerad, garantin hade sakert gatt ut men det hade inte spelat nan roll, jag slangde formodligen kvittot direkt
 
Efter nan dag bestamde jag mig for att ta en narmare titt, insag att det fanns en behallare i behallaren som jag inte har tomt sen jag kopte den?!
Tomde den pa dammrattor och vips, hastkrafterna var tillbaka och den sog som aldrig forr... I'M BACK!!!
 

En lång vecka

Puh, klockan är 4 på morgonen och jag kan inte somna. Lägg sen till att jag måste gå upp om 4 timmar för en tidig kursdag, kommer bli en minst sagt lång dag imorgon med mycket skräpmat för att överleva dagen. Däremellan hade jag tänkt klämma in en whiskyprovning på Paramount, en bar/restaurang uppe på Centre Point som är en fd medlemsklubb men som nu är öppen för alla. Jag hoppas på att få smita ifrån kursen lite tidigare än alla andra så jag kan gå på det, får ta med ett äpple till vår kurslärare och fjäska precis som man gjorde på högstadiet för att boosta sina betyg :P
 
Ja, efter det jippot ska man ju till jobbet... kommer bli en bra torsdag, I can feel it already! jobbar dessutom sin sista dag innan hon går på en veckas semester, EN HEL vecka... puh?!
 
Jag borde ju försöka somna om, men istället läser jag om Tjeckiens alkoholförbud. 21 personer dog av alkoholförgiftning i samband med att man har blandat oren sprit och sålt ut det. Nu har regeringen alltså förbjudit all försäljning i barer och nattklubbar, endast spritsorter mindre än 20% vol är tillåtet. Hej Aperol Spritz, Hej Bellini och Hej Kir Royal
 
Öl och vin är tillåtet, men inga cocktails :)

OS 2012

Nu ar jippot antligen over och nu efter Paralympics ser man ocksa att London har blivit stadat fran OS for den har vandan, nasta stopp blir Rio och det ska bara bli kul att folja det precis som jag har foljt arets OS: fran TV-soffan (inte bokstavligt talat da jag inte har en soffa, men anda...)
 
Jag tror man har plockat bort alla OS-maskotar nu
 
 
Sjalv tycker jag det var en marklig maskot, diskuterade det har med syrran for ett tag sen och da namnde hon om att folk hade diverse konspirationsteorier om att det har skulle vara forknippat med illuminati. Ptja, varfor inte? Trianglar och enogda ar symboler som ofta ar forknippat med illuminati, manga menar aven att stora artister som Lady Gaga och Kanye West ska dela deras religiosa asikter nar de staller sina poser for fotografer
 
Enogd Gaga?
 
Triangel eller diamant?
 
 

Irritation: max

Vart grymt nara att roidrage'a pa gymmet idag da en brud gjorde sa att jag tappade balansen i bankpressen mitt under ett set, som tur var hann jag lagga tillbaka stangen utan problem men jag var fan inte glad nar jag reste mig upp for att bemota dem
 
Hon pratade och skojade med sin pojkvan och rakade ga in i stangen mitt under mitt lyft, se gron markering
 
 
Dar lag jag med 80 kg pa brostet, som tur var sa var det under 2:a eller 3:e repetition sa det fanns bra kraft kvar att lagga tillbaka vikten och jag kande bara hur hela mitt ansikte rusade upp illrod av ren ilska. Bruden blev helt chockad och visste knappt vad hon skulle saga, jag reste mig upp och gav dem arga blicken
 
Jag: FOR FUCK SAKE?!?!
Hennes pojkvan: You need a spot?
Jag: IT'S FINE!!
Hennes pojkvan: Are you sure that... .... ?
Jag: I SAID IT'S FINE!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Hade hennes kille sagt ett enda ord till kan jag lova att jag hade blivit sa arg sa att jag hade blivit gron och det mina vanner... ar minsann ingen vacker syn. Jag blir 10 ggr sa stor och blir helt oforutsagbar, nastan sa att jag blir radd for mig sjalv.
 
 

Tva dagar ledigt

Tiden gar undan har nu, har varit ledig i tva dagar och igar sov jag i 18 timmar... snacka om att vara utvilad efter att ha tagit igen lite somn. Forst 12 timmar under natten, upp for att laga mat och sen somna in igen med full mage och vakna upp 6 timmar efter
 
Nackdelen med sana dagar ar att tiden gar sa sjukt snabbt, nu vantar inventering imorgon bitti
Back in business, kommer bli en lang vecka med diverse kurser/utbildningar, jobb och for att inte tala om att det ar boutique bar show i London nasta vecka? Puh...

YES!

Jag ar ett geni, har lyckats lista ut varfor mina inlagg i traningsjournalen inte syns och det problemet loste jag utan att ens behova tanka. Idag ar jag den mest naturbegavade manniskan jag kanner :)
Sa hadanefter kommer ni se mig branna av traningsinlagg igen pa lopande band sa fort traningssuget kommer tillbaka
 
Tills dess vill jag skicka en varm och hjartlig halsning till min krullharige kompis D som i skrivande stund antagligen ligger vid nat random gathorn i studentstaden Karlstad och ar maximalt berusad av alkohol, grattis pa din fodelsedag! :)
 
D i nyktert tillstand
 
D i berusat tillstand
 

Felparkerad bil

For drygt tre veckor sen sag jag den har bilen parkerad pa en tvargata till Regent street i centrala London, ganska komiskt tyckte jag. Nagot sen med min bild nu da bilen inte finns kvar, sorry.. jag skyller pa att jag har varit busy
 
Nagon chauffor som hade en dalig dag kanske? :)
 
 
 
 

Size matters

Laser just nu ett blogginlagg skrivet av D som ju ar en vaninna till mig, hon ville att hennes lasare skulle internet-highfive'a henne men jag insag att min hand var lite for stor.
 
Vad var det nu dem sa om killar med stora hander?
 
 

Unthinkable

Unthinkable ar en film jag har sett mer an en gang och det ar faktiskt ett ytterst fatal filmer jag kan tanka mig att se igen for att fa uppleva samma historia, men jag tycker den har ar bra plus att Samuel L Jackson ar en fantastisk bra skadespelare
 
Filmen handlar om en terrorist som har placerat ut tre bomber i tre amerikanska storstader, "H" (Samuel L Jackson) ar forhorsledaren som via tortyr forsoker fa terroristen att avsloja destinationerna for bomberna. Sevard!
 

Jag lever (del 2)

Jag blir sjalv lite forvanad nar jag loggar in har och ser att jag fortfarande har besokare trots mina oregelbundna uppdateringar och osammanhangande inlagg. Det stavas: Trogna fans!!
 
Goda nyheter ar att jag forsoker kora lite spontana gymbesok lite da och da, traningsvikterna ligger efter litegrann jamfort med tidigare men vem bryr sig? Not me, jag vill pasta att jag nu ar redo for att luta mig tillbaka for att bli gammal och aldras, att bli rostig och klen ar bara naturligt :)
 
Jag har dock inte glomt bort att halla en bra kost, sitter just nu och dricker proteindrink, ater en massa bananer och sa har jag krangt ett helt paket coconut macaroons som jag egentligen kopte till S haromdan men dem tyckte hon ju saklart inte om, jag som trodde alla thailandare gillade allt med kokosnotter. Apparently not?
 
Lite storigt, for nu kanner jag mig helt proppmatt och funderar pa att skippa kvallsmaten. Katabolt... oh no?
 

RSS 2.0