Fitness First Baker street

Ja, det är på det gymmet den där Chidde tränar... försöker iallafall.
Idag ska jag nog dit, vädret är fint och förhoppningsvis står "min" bil på samma ställe så jag kan knäppa en bra bild på den i solsken, förra bilderna gör inte bilen rättvis tycker jag

När jag promenixade till jobbet en dag så träffade jag på två instruktörer på gymmet, de höll varandra i handen! Gulligt, men då innebär det också att de är tillsammans, ännu mer gulligt... men vänta nu här, är inte det lite tråkigt? Jobba på samma ställe, vilket antagligen innebär samma tider... i det här fallet på ett gym, vilket måste betyda att de antagligen har samma genuina intresse för kost & träning. Extremt tråkigt tycker jag, undrar om de bor ihop?
Jag hade fått panik eftersom jag är en person som måste ha nåt som är mitt eget ibland, när jag t ex kollar på Champions League-final med grabbarna så vill man ju inte ha sin fruga där, sorry darling men så funkar det. Samtidigt hade jag respekterat henne när hon vill ha gossipkväll med sina vänner och då får ju jag försvinna på nåt vis, mer än rätt... ge och ta.

Som tur är så finns det ju människor som trivs med det här och föredrar en kopia av sig själv, alla är vi olika och det är vi glada för. Men det är ändå lite svårt för mig att förstå eftersom jag inte är den typen, men jag försöker så gott jag kan :)
Själv hade jag ju hellre föredragit en tjejig tjej som är motsatsen till mig själv och är allt annat jag inte är och tycker om allt annat jag inte tycker om, vilken upplevelse det hade varit för oss båda. Sen får hon gärna vara bra på det jag är dålig på och vice versa. Ptja, sen kommer vi fram till det största frågetecknet... var hittar man den här personen tro? :D

Nää, om man skulle ta sig i kragen nu och ta tag i dagen. Hittade förresten en gammal bild på mig själv från en sommar hemma hos Björn när vi hade thaikväll. Kan inte minnas vilken sommar det var, men formen var fortfarande helt okej med bra axlar, bra separationer och rätt vaskulär


Varför måste man tvunget bli gammal, fetklen och blek?



Chidde

Kimberley Swann

Sedär, hon fick ju då sparken efter att ha klagat på sina arbetsuppgifter på facebook. Arbetgivaren hade gått in och snokat, kul liv... men det var inte min poäng.

Det är rätt underligt, undrar hur många av Sveriges befolkning gick in på facebook och sökte på hennes namn. Jag kan erkänna att jag gjorde det, fann ett gäng olika "Kimberley Swann"'s varav en av träffarna hade en tidning som profilbild. Framsidan med stora bokstäver "Facebook chat gets teen fired"

Ja, sen kan man undra hur många BRITTER som går in på facebook och söker efter hennes namn... snacka om att hon är poppis på facebook idag. Det här måste man ju såklart utnyttja, 24 timmar i rampljuset... ytterst få kan unna sig det här i livet så det får man ta vara på.

Från en grej till en annan så vet vi ju en som fick 100 dagar i rampljuset, dokusåpan Big Brother med Linda Rosing i spetsen. Nu vann hon visserligen aldrig så riktigt 100 dagar blev det ju inte men alltså, bara för att jag numera bor i England så surfas det ju på Aftonbladet rätt ofta, den senaste såpan heter "Den rätte för Linda Rosing"
Amen Jesus, vart är vi på väg? Jag gissar på att programmet kommer få så många haters och dåliga tittarsiffror så att de får lägga ner det. Extremt löjligt, men kan ni tänka er hur vissa människor kan göra varandra "kända"?
Ta t ex Linda och Fadde, Fadde var en för mig helt okänd vakt(chef?) på innekrogarna i Stockholm och nu är han också en offentlig person haha, érre sorgligt eller?

Nej, jag säger då det Linda Rosing (om du nu läser det här)... ta billigaste flyget (ryanair) till London så vi kan hänga. Jag kan se rubrikerna på Aftonbladet framför mig: "Linda Rosing dejtar +10 år yngre kille, han är kines och har hästsvans" och SEN... sen efter 1 månad så kommer nästa rubrik "Linda Rosing deprimerad: Han dumpade mig"

HAUHAUHAU!!! SEN... sen så ska jag ju såklart svara med en exklusiv intervju där jag är helt öppen om vårt kortvariga förhållande. Fan vad grym jag är, ibland får man ju bara såna snilleblixtar... därav uttrycket: Plötslig händer det!


Dags för jobbet nu, adios!
Chidde



Kimberley Swann, från Aftonbladet.se
Måste förresten påpeka att hon ser rätt bra ut, döm mig inte för pedofili *pls*
Brunettbella, säg hej till mina svenska vänner som följer min blogg! Cheese!



Ledig dag

Kommenterat

Postat av: lisette

är håret långt nu? ;)



Håret är mycket långt nu Lisette :)
Men där é fortfarande en del kvar att jobba på innan jag är på samma nivå som du c",)~

Vad har annars hänt de senaste dagarna då, uhm jo... just det, jag har faktiskt tränat och det är mycket duktigt av mig. Anledningen till det var att jag skulle ta en bild på min drömbil, man har ju kartlagt den redan och vet precis var den brukar stå, i det här fallet brukar den stå på vägen till gymmet. Men till min stora förvåning häromdan så stod där EN TILL lite längre bort, i det ljusblåa utförandet... hur grymt är inte det, fast jag tycker fortfarande den beige'a är snyggare

Var på Hyde Park och flairade litegrann idag, det var ett tag sen om man säger så och sista anmälningsdagen till SM-kvalet är den siste februari. Som det känns nu så känner jag inte för att vara med även om jag har blivit mycket bättre jämfört med förra året, problemet ligger i att jag är ledig på kvalet... men finalen är i Stockholm i år och om jag nu kommer vidare (vilket är ett projekt i sig) så kommer det bli mycket meck, då siktar jag hellre på att vara med den dagen jag väljer att flytta hem till Sverige igen, när det nu blir :)
Frågan är om jag fortfarande kommer jobba inom barbranschen då, ja det vet man ju inte heller

Nog om det, låt oss gå tillbaka till bilen nu, första bilden är på den beige'a utan snötäcke... andra bilden är på den blåa






SÅÅÅÅ SNYGG!!!


Chidde

There is no tomorrow!

Today I planned to go to Fitness First, but what happened... slept all day instead, so much better :)
I'll probably go tomorrow or on Tuesday instead, maybe I'll do a Body pump session... yeah, why not?

As you probably know I've put the hardcore training aside for about 2 years, now I just go for fun or whenever I have time
Before that, it was always the gym first... and then everything else I had to do after that, life was so easy :)

The next 2 days I'll have morning shifts, there will be no reason to not go in the evening *lol*


Some videos of me from 2007

Last set with own bodyweight, 12 reps (3 sets total)

 


130 kg deadlift, 6 reps (3 sets total)



Love
Chidde

Hello guys!

Sorry for the bad updates lately, 4 days without posting is not acceptable!! Especially when my goal is to become as famous as the Swedish blog queen Blondinbella :)

I've now been working 6 days a row since I came back from my holiday, the bar is kind of living on the edge at the moment but we are struggling, I kind of enjoy it because I like challenges and I work better with some pressure

Today was very good though, because Ditte and Amelie (aka Chip & Dale) visited me at Rockwell, unfortunately Ditte couldn't drink any alcohol because she's carrying a horrible disease so Amelie had some cocktails for her instead. During our chilled out nice chat, all of a sudden the place got rammed and I couldn't be social anymore, back to my spot which was dispense tonight and oh yes... sending shitloads of drinks during a short amount of time. It was a long time ago I had this gear on, last time was probably on New Years Eve, but hey... like I said, I like challenges, bring it on :)

Tomorrow will be my day off, followed by two morning shifts. I hope it will be great because then I have my evenings to do whatever I want. As a professional cocktail bartender like me, it's underrated... that's my new title here in UK by the way, made it up myself: "Professional Cocktail Bartender" 

Gotta sleep now, catch!!


Chidde

Valentine's day

Alla hjärtans dag för ett par dagar sen, vilket bl a betydde att Joel blev fyllde år. Grattis än en gång mannen!

Sen ett par år tillbaka associerar jag enbart Alla hjärtans dag till en kille, låter konstigt eftersom jag är heterosexuell till max... men så är fallet, tyvärr

Det är en fd skolkamrat, NV2B... det var så vi hette när han började hos oss. Han led av Aspergers syndrom, exakt vad det innebär har jag ingen större koll på, men det handlar ungefär om att en person lider av personlighetsstörningar... är det rätt ordval? Man känner sig oftast obekväm ett socialt umgänge bland folk, vill helst vara för sig själv och ett kännetecken är att man har ett genuint intresse för nånting och är väldigt duktig på det. I det här fallet var T väldigt duktig på matte, han var ofta borta från lektionerna och när vi en gång hade haft prov så ropade vår lärare "Mormis" upp de bästa resultaten. MVG-barnen i klassen fick 1-2 enkla fel, men det var EN som hade fått alla rätt och det var T. Alla blev såklart förvånade, han som aldrig var på lektionerna, hur lyckades han? :)

Jag gick igenom sakerna på min stationära dator nu när jag var hemma senast, hittade en textfil från 2002 som jag hade sparat från tidningsartikeln på internet.




Västkust-banan strömlös efter olycka i GLUMSLÖV.
Tågtrafiken på Västkustbanan stod still under nära tre timmar på torsdagseftermiddagen och passagerare fick bussas sedan elektriciteten stängts av på banan.
Anledningen var en dödsolycka vid stationen i Glumslöv, där en ung man i 20-årsåldern slängde sig framför en framrusande öresundståg på södergående spår.
Mannen omkom, och när räddningskåren skulle sanera området och tåget fick elektriciteten brytas på bandelen.
Öresundståget, som inte stannar i Glumslåv utan skulle passera stationen, höll relativt hög hastighet och kunde stoppas först på andra sidan tunneln och Tingvägen söder om Glumslöv.
Där blev det stående, och där fick också ett norrgående tåg stanna och vänta på att strömmen skulle kopplas på igen.
Räddningstjänsten, polis och akutbil kom till platsen, och akutbilen fick bland annat ta hand om tågets förare.
Olyckan medförde att SJ fick sätta in bussar för att kunna transportera passagerare längs med den aktuella bansträckningen, och många passagerare drabbades av rejäla förseningar.
Olyckan i Glumslöv inträffade vid halv ett-tiden och först klockan 15 kunde banan göras strömförande igen och tågtrafiken komma igång.



Vad ska man säga, hela grejen känns så synd... om vi i förväg hade fått reda på att han inte var som alla andra så hade vi ansträngt oss mycket mer, med tanke på att NV2B inte heller var som alla andra så var det svårt. En gång kom Susanna till skolan med en ny accessoar som kosade en bondgård, minns inte om det var en hatt eller väska.. men hon fick ta emot hårda kommentarer från oss och efter det såg man ju aldrig röken av hatten/väskan igen. Det var så vi funkade, vi visade kärlek genom att vara taskiga.

Jag vill minnas den gången då jag, Mille och Chrille fick T att skratta... det var nåt alldeles nytt för oss, och det gjorde vi bra. För att göra lång historia kort så var det nog på biologin då vi pratade om sjukdomar och Chrille undrade om jag hade gulsot (eftersom jag är "guling") Alla tyckte det var svinkul och asgarvade, T hade ett märkligt skratt måste jag säga... föreställ er en person som inte riktigt vågar visa känslor,  som sen inte kan hålla sig och brister ut i skratt. Priceless :)

Anyway, jag har nog inget annat att tillägga mer än att vi alla hade önskat att det slutade annorlunda


Godnatt på er!
Chidde

Kompisar!

Idag la jag till lite bloggar som skrivs av nära och kära, eller bara såna jag tycker är intressanta. Länkarna hittar ni på min sida till höger (gäller bara om jag inte ändrar designen, annars vänster)

Bli nu inte förvånad om du råkar hitta ditt namn på listan, det betyder helt enkelt bara att jag brukar följa ditt liv när jag själv inte har nåt ;)

Idag var det första dagen på jobbet igen efter lite semester, för att hålla Hilton Malmö City-lågan vid liv så postar jag härmed två signature låtar som spelades flitigt. Det har varit mycket tjat om Hilton Malmö City den sista tiden, jag vet... men en sak är viktig mina vänner, man ska aldrig glömma vart man kommer ifrån!! Gänget jag jobbade var nåt utöver det vanliga, både som individer var för sig och som en grupp tillsammans... det är svårt att förklara stämningen för en som inte var en del av vårt väloljade maskineri



Brian McKnight - Back at one
 



Queen - I want to break free



Godnatt allesammans, och tack för mig!


Chidde

Chidde bang bang back in town!

Sådärja, då var man tillbaka i London... och då får jag tacka alla som har gjort min vecka. Hemresan var minst sagt dramatisk, hade jag inte varit ute i god tid hade jag ju missat mitt flyg. Det hade nämligen skett en olycka och tågen stod stilla från Malmö till Svågertorp, efter lite ersättningsbussar, förvirringar, väntetider så kom jag fram till slut och kunde pusta ut! Lite spänning i tillvaron skadar ju aldrig :)

Nu ska vi se, lite höjdpunkter från min vecka var ju min dag i Malmö där jag fick träffa mina gamla kollegor, filmkvällen hos Angelica (tusen år sen vi sågs?), luncherna och drinkarna med Björn, träningarna med Fille, umgänget med Olsson, Sara, Emily och Tess... sist men inte minst, lunch/fika/stan med Lina... dock lite synd att jag aldrig hann spika middagen med hennes föräldrar, det hade man ju velat göra. Jag kan nämligen sitta här och skriva en hel dag och förklara för er om hur Linas föräldrar och hennes familj är, men för att fatta mig kort så är det en plats de får alla att känna sig välkomna ♥

Lite bilder från veckan, gamla som nya ;)


Lasse



Fanny ♥ (som f.ö ska sluta röka)



Lasse Jr och Lina, han är förresten mycket skäggigare nuförtiden



Bästa bilden nånsin på mig och Angelica, hennes student 2004 :)



Tess, Emily, Sara (värt att notera: de två sistnämnda kom 20 min försent till vår fika)
De fick kvarsittning på Chiddes hårda skola, tid är pengar mina vänner



Jag och Örn ;)



Hrm, hade ingen bra bild på Björn i mitt bildarkiv... men jag hittade en på google


Läggdags nu då, imorgon är det dim sum med syrran och sen blir det jobb på kvällen. HÖRS!!


Chidde

Lunch, fika, middag, fika igen & drinkar

I onsdags körde jag en heldag med Lina, helt oväntat att hon var hemma samtidigt som mig. Man skulle kunna tro att det var en slump, men det var det ju inte... jag vet att hon stalkar mig :)
Eftersom ingen av oss bor i Sverige och har tillgång till svensk husmanskost var det inte mycket snack om vad för lunch vi skulle äta, det blev på Papi där dem serverad nötfärsbiff med lingonsylt och potatis, mumma!!

Sen drog vi till Koppi för en liten fika, innan jag hann beställa så rekommenderade baristan ett fantastiskt gott bryggkaffe från Costa Rica och jag bara: "Eh, en café latte tack!"
Jo, då visade det ju sig att espressomaskinen var ur funktion denna eftermiddag så det fick ju bli det här fantastiska bryggkaffet från Costa Rica och enligt smakbeskrivningen så var det alltså toner av mörk choklad och röda bär i eftersmaken, PRECIS det mina smaklökar uppfattade, eller? Nu var det så att Lina betalade och tur var väl det, jag hade nog blivit upprörd... för kaffet tog mig aldrig bortom horisonten till Costa Rica iallafall, lurendrejeri.

På kvällen åt jag en trerätters med mina föräldrar på Tempel och det var lika trevligt som alltid, 199 kr per person för god mat och trevlig personal, mer än så behövs det väl inte. Min favorit den här gången var ju ostarna man fick som efterrätt, mumma igen!!

Efter middagen så var det dags för sista aktiviteten för kvällen, fika på Mezo med Olsson, , Tezz, Sara och Emily. En bild på det kommer senare eftersom jag har min kamera på nedervåningen just nu. Det var en mycket trevlig fika, lite av en reunion och det blev mycket snack om det vilda livet man levde i sina unga dar. Därefter var det dags att avrunda kvällen

Ikväll har jag varit på en liten utekväll med Björn, vi började på PL13 med en av hans vänner, Bea. Fast sen drog hon hem, så roliga var vi... men det blev iallafall en gedigen Jack Daniels & Cola för min del och det gillar vi ju, sist jag hade nånting sånt var nog i London nånstans. Senare anslöt Janni, en annan väninna till Björn. Well, jag har träffat Janni förut men det var så längesen nu så jag kände ju inte igen henne. Men det var trevligt, tydligen så har hon precis kommit hem efter 3,5 år i London och det är nu det hårda livet börjar. Att ännu en gång installera sig igen med jobbsökande, lägenhet osv... jag hoppas det går bra för henne!

Efter PL13 drog vi till Helsing, det nya high-end stället i Helsingborg, drinkarna var bra och inredningen var ännu bättre. Menyn var rätt tråkig så det fick bli bartender's choice denna afton, det är alltid spännande att se vad som erbjuds. Själv beställde jag en Old fashioned, Björn fick en Dark & Stormy och Janni fick en Raspberry Lynchburg. Bartendern som gjorde våra drinkar var duktig även om tempot var lågt, han blev nog lite nervös när vi stod och stirrade på honom hela tiden *hehe*
Men vadskamangöra, det är ju roligt att titta :)

Jag tror jag ska släpa med Sofia dit imorgon också hauhau!


Skål!
Chidde


Old fashioned


Malmö & 5 snabba frågor

5 snabba frågor
Knyckte frågeställningen från förstasidan och svarade på dem

1. Vem har du som bloggförebild?
   
Blondinbella

2. Vilken bloggkategori skulle du säga att din blogg tillhör?
   
Har ingen koll på vilka kategorier det finns

3. Vilka är dina tre favoritbloggar?
    Min egen, Blondinbellas och... ingen mer

4. Vad är det bästa med att blogga?
    Att komma ihåg vad som hände igår

5. Vad är ditt mål med bloggandet?
   
Att min blogg ska få lika många unika träffar som Blondinbellas


Idag har jag varit och tränat med Fille på Träningsakademin i Helsingborg, det är styrketräningen som har fört oss samman ända från dag 1. År 2005 gjorde vi ett kanonpass ihop, då jag hade min formtopp... nu 3,5 år senare har jag blivit blek och klen men då har jag också haft lite andra prioriteringar under resans gång. Det var iallafall trevligt att få umgås lite.

Efter gymmet åkte jag till Malmö för att träffa mina forna kollegor, Fanny blev jätteglad av att se mig och jag blev jätteglad av att se Fanny för idag var ju hennes födelsedag! Alla var mer eller mindre förvånade över att jag kom in förutom Lasse, för han visste att jag skulle komma... vi skulle ju fika ;)
Som jag fick vänta på den gamle, han tog sån tid... så jag trampade iväg till receptionen för att växla ett par ord med Lottie, ptja... vad ska man säga, allting verkar vara sig likt.... Lottie är ju lika vacker som förr :D

Sen kom Lasseman och så gick vi iväg, på vägen träffade vi Lasse Jr (en f.d kollega han också) från ingenstans och han hängde ju med på vår fika. Vår s.k "fika" blev ju musslor med pommes haha! Lite udda, men det var gott

Efter det gick jag upp till André på kalas, han fyller nämligen också år idag.. och han råkar också vara en f.d kollega. En trevlig liten skara med folk, jag hann precis komma till presentöppningen och det är det bästa som finns på ett kalas, att få se vad födelsedagsbarnet har fått för gåvor.

Det var jättekul att se er allihopa idag igen, och jag har saknat er under hela min vistelse i London... jag åkte med en tår i ögat och lite vax i örat (hihihi!) ska ni veta, men jag ångrar inget... jag hade antagligen fått abstinensbesvär ifall jag stannade. Å andra sidan är jag SÅ glad för London just nu så... skål på det :D


Kärlek
Chidde


Lite jämförelsebilder, det syns ju helt klart att jag var fylligare förut...
men man kan ju inte vara ung förevigt :)





Weekend i Helsingborg

Då har man avverkat sin helg hemma i Helsingborg och man kan väl säga att allt mer eller mindre i sin ordning.
I fredags var jag på PL13 en snabb sväng och hälsade på Emily som jobbade som bar back, liten och nätt tjej i en hårdrocksbar... varit där i 2 år snart vid sidan av sina studier, SÅ kul :)

Efter den lilla rundan i stan blev det en visit hemma hos Tezz, en märkbart berusad Sara var där också. Jo det var hon, senast jag träffade Sara öht var nog sen 1800 frös ihjäl och hon presenterar sig genom att kasta billigt läppglans på mig och Olsson från balkongen. Mycket modigt, och inte nog med det så ville hon att vi skulle plocka upp den åt henne igen. Mycket trevlig kväll, många gamla minnen :)

På lördagen var jag hos Wai och spelade Guitar Hero med hans flickvän och lillebror. Jag lirade i samma liga som hans flickvän för vi var usla på det, medans Wai lirade i samma liga som hans lillebror. Den som var bäst var dock Kevin (hans lillebror), går i 5:an och man kan nästan tro att Guitar Hero är hans heltidsjobb, eller rockstar. Efter ett gäng låtar började jag dock spela upp mig rejält, gick från easy till medium.... slå det!!

Efter det drog jag till stan för att möta Angelica och hennes vänner, de skulle på efterfest hemma hos henne och ptja, varför inte hänga på. Första gången jag är hemma hos Angelica sen hon flyttade och hennes vardagsrum såg ut som ett flyktingsläger med extra sängar och madrasser. Det är nog inte första gången hon har haft efterfest den här veckan
Jag fick också träffa hennes storasyster för första gången, hon presenterade sig som Linda och jag presenterade mig som Chidde. Sen säger hon: Det är du som känner Jon!!!

Kul, här träffar jag en för mig helt okänd tjej och hon vet precis vilka jag känner och inte känner... men det är mycket riktigt, efter att ha gått igenom ett par beskrivningar så visar det sig att jag visst det känner Jon :)

Förresten så måste man bara älska den här bilden, nyår 2006


Chidde, Sara och Olsson... bästa trion nånsin!




Kärlek
Chidde



Home sweet home!

Sådärja nu var man hemma i Sverige!

Alldeles för många förändringar att skriva om just nu, så jag får ta det i bitar när jag har tid över. Jag har ju bättre saker för mig än att blogga nu när jag är hemma, tid är pengar mina vänner!

Jag blev tydligen utmanad av Christina och utmaningar, det gillar jag. Här har vi reglerna:

  • Länka till personen som utmanat dej.
  • Skriv sju sanningar om dej själv.
  • Utmana sju andra personer.
  • Skriv en kommentar i deras blogg, så de vet om att de är utmanade.

1. Jag vet inte om jag kan skrapa ihop 7 andra bloggare som jag "känner", så det kan nog hända att jag länkar till bloggar jag har läst eller brukar läsa

2. Även om jag har ett jobb jag trivs med så har jag en dålig vana att alltid hålla ett öga på arbetsmarknaden för andra jobb och möjligheter. Jag får myror i byxorna väldigt lätt och jag har nog aldrig stannat på ett och samma ställe eller position i över ett år

3. Jag gillar att skoja med folk, ibland gör jag det så ofta så att människor i min omgivning aldrig tar mig på allvar när jag försöker vara allvarlig

4. Jag betalar en massa pengar för mitt gymkort som jag inte använder. Jag gör mitt bästa men det dyker alltid upp en löjlig anledning till att inte gå, men sanningen är att jag har tappat så mycket kroppsmässigt och styrkemässigt under det senaste året och driftkraften är helt slut

5. Jag har ormskräck, det var värre när jag var liten... då var jag t.o.m rädd för maskar. Ni vet såna som ligger överallt på marken när det har regnat, men det har faktiskt blivit mkt bättre med det.... ormar fixar jag fortfarande inte dock

6. Helst skulle jag vilja skicka den här utmaningen till Blondinbella, men hon har säkert för mycket att göra för att ens lägga energi på det här. Sen var det som sagt 7 utmanare och det har jag redan, men Isabelle, Isabella eller vad du heter... jag kan trösta dig med att du hade fått stå med om det hade funnits plats för en till

7. Ingen är gladare än jag över min hästsvans som äntligen är fullbordad efter två års väntan

Jag utmanar:

Ditte 
om livet i London, orättvisor, fotboll etc

Malin
om allt som är rosa, foto, utbildning, kläder, innebandy och sin pojkvän

Anna
om kombolivet i Umeå, djurrätt, katter osv...

Angelica
om studier, fest, alkohol och ännu mer fest

Amy
om livet, träning och diet. Följ hennes resa från 90 kg och neråt

Matilda
om kineser och livet i allmänhet

Ingrid
om London, men mest om hennes jobb som personlig assistent åt handikappade. Mycket läsvärd!



Nu ska jag ut i Helsingborg, ha det bra mina vänner!


Tjärlek
Chidde


Underground love

Today I met my underground love, lol :)

Brown hair, sweet face, green jacket... what else can I say? A stunning girl

The tube was packed to the maximum, and we ended up face to face and none of us could either move to the left or right so I could only look into her beautiful eyes haha :)


It was so embarassing because I tried to look down, it didn't feel right... I tried to look up, it didn't feel right either and I think she felt the same. How comfortable would you be if a stranger stared into your eyes? Maybe we will meet again at another time, another place, another room and another circumstances :)

The time at work went pretty fast today, I was so tired when I came home. 1½ hour ago I decided to go to FitnessFirst. But they were closed today due to the weather of course, no buses and tubelines running.. and therefore no staff attended, gotta love it! Luckily the gym is located 3 minutes walk from my place so it was alright.

On my way home I found this beauty, my dream car. Covered in snow though but you can still feel the love

Isn't she lovely? In my color as well, nice!





Peace
Chidde


RSS 2.0