Ett land i sorg

Alla folkslag har någonting de tror väldigt mycket på, muslimer tror t ex på att de får ett bättre liv av att inte dricka sprit eller äta gris.. nån gång om året får de också för sig att svälta dagarna långa för att sen på kvällen tillåta sig själv att äta. Sen har vi asiater och buddhismen, de äter ris och.. ja, väldigt mycket ris. De religiösa kallar sig munkar, de lever sitt enkla liv, rakar sitt huvud och ber day in day out. Kristna tror ju på Jesus, frågan är ju vilket som är värst... gå på kyrkan varje söndagsmorgon eller be bordsbön varje kväll innan man äter?

Men så har vi det här med engelsmän, de tror ju på sitt fotbollslandslag och dricker öl. Nu inför VM Sydafrika så är förväntningarna höga, att spela lika mot blåbärsnationen USA är likamed förlust. Det lirarna i England får i veckopeng är ju lika mycket som en årslön för en spelare i USA

Jag lider nog mest med Robert Green ikväll dock, hans efternamn talar för sig själv men den där bollen han släppte in kunde ju till och med jag kunnat klistra som ett schmäck! Det blir väl Joe Hart i nästa match då, frågan är om han kommer göra det bätte :)

England tar sig till play off, men jag tvivlar att de kommer gå längre än så

Cheers mate!



Chidde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0