London International Wine Fair & Distil 2011

London ar en metropol dar allt hander, det kan vi ju konstatera.
Varje ar anordnas en vinmassa dit alla varldens producenter vallfardar for att visa upp sina produkter, alla som har ett genuint intresse av vin flockas dit och man har mojlighet att prova vin fran alla horn och kanter i varlden.. HELT GRATIS!

Sprit ar det som ligger i mitt intresse och Distil ar en liten massa som kors parallellt med Wine Fair, det var inte sa stort men det var mest en social grej att visa sig darute och traffa lite folk som ligger bakom produkterna man jobbar med dagligen

Samtidigt provades ju en hel del vin (he he he!)
Har bryr de sig inte sa mycket, de later en prova vad som helst.. sa det kan handla om fina argangsviner och champagner som man inte dricker vanligtvis, en kul upplevelse helt enkelt.. man gar runt med sitt provglas och far en skvatt har och dar, man blir askalas :)

I borjan av juli ar det bar show, da ar det omvanda roller... en stor spritmassa med en hel del stahej, det ser jag framemot! :)


Ett typisk vinbar i Argentina, litet stalle med fa bord och vin.. allt som behovs!
Konceptet kanske funkar for en cocktailbar ocksa, vem vet? Tyvarr funkar det inte i Sverige eftersom man maste ha varm mat for att servera alkohol, stuck up Swedish people!






Sahar sag det ut pa massan, en jakla massa stand indelade i olika lander... Frankrike var saklart storst






Delamain fran Grande Champagne (Cognac)



Den har pjasen var jag ratt nyfiken pa, det var inte ens lont att fraga ifall man fick smaka.. bara paketeringen skrek: DO NOT TOUCH!



Lite sprit fanns det ju trots allt



Nu ar vi vid Loire, langs floden hittar vi en massa vingardar och byar.. alla med olika karaktarer
Typiskt sant vi laste om pa vinutbildningen, inte konstigt att det fanns folk som somnade pa lektionerna :)



O som ar en av vara sommelierer provar en Sauvignon Blanc



P poserar bland vinerna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0