Om du hade haft 5,70 kr

(Ursakta att det blir for mycket Big Brother-tjat och for lite Londonliv)

... men vem hade du rostat pa?

Lite ungefar som Pest eller Kolera har jag insett. Ska man rosta pa den naive barnrumpan Annica, den sjalvgode besserwissern Amandus eller den nakna tvabarnsmamman Hanna J?

Det ar kul nar samtliga tre tycker att hela Big Brother-grejen ar saaaa stort och alla "fans" de har osv. Nar de gar runt och sager att det har ar det coolaste som har hant i deras liv sa tycker man lite synd om dem. Ar det sahar spannande ett mediokert Svenssonliv ser ut? Eller har de annu inte forstatt hur dumma de har framstatt i TV? Det lar dem gora nar dem kommer ut far man hoppas.

Sen finns det sana som Annica som kommer fran en hala utanfor Ostersund sa henne kan man inte klandra for mycket pa, och forvantningarna kanske inte borde vara sa hoga. Den enda som kan halla fanan hogt i min mening ar Hanna Widerstedt, hon har verkligen tagit det har ratt... med en enkel klackspark :)
Hon visste att hon hade manga besokare pa sin blogg, lovers eller haters spelar mindre roll sa lange det gav ett klick pa hennes sidraknare, vilket i sin tur gav ett klirr i hennes kassa. Big Brother-deltagandet gav henne ett par ytterligare klick pa bloggen, en ny vaska kunde bestallas, alla nojda och glada, job done

Om Hanna W hade varit kvar sa hade jag minsann offrat ett utlands-sms fran England bara for att liksom, vilket gor mig mer engagerad an nar det kommer till "viktiga" saker som riksdagsval

Hanna Widerstedt for princess!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0